Nurbeautyline Soy Collagen Merah Promo

  • Brand: Nurbeautyline
  • Product Code: Soy Collagen Merah Promo
  • Reward Points: 4900
  • Availability: Out Of Stock
  • RM60.00
  • RM49.00
  • Ex Tax: RM49.00
  • Price in reward points: 49NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN MERAH PROMO


Formula asli ini akan mengembalikan keanjalan kulit anda dalam masa 3 minggu untuk melawan tanda penuaan dan kulit pra-matang disamping secara perlahan-lahan memutihkan dan melembutkan kulit. Hasilnya kulit anda akan kelihatan lebih sihat dan lebih cerah. Minuman ini sesuai untuk wanita semua peringkat umur. Nurbeautyline Soy Collagen Sangat sesuai untuk wanita yang mengandung dan juga sesuai untuk LELAKI.

Nurbeautyline Soy Collagen ini terdiri daripada gabungan soya organik, kandungan marin kolagen yang tinggi dan diperkaya dengan 16 vitamin mineral. Produk ini memberikan pengguna kulit, rambut serta kuku yang sihat dan cantik.

MINUMAN NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN :

* Formula melambatkan penuaan

* Formula anti penuaan yang cepat dan mudah

* Rasa sihat dan kelihatan muda

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN INI MENGANDUNGI 2 RAMUAN UTAMA:

* Soya

Berfungsi sebagai bahan semulajadi untuk memulihkan dan melembutkan kulit. Ia juga membantu mengurangkan paras kolestrol dan suhu badan dan memberi tenaga yang diperlukan oleh tubuh kita.

* Kolagen

Kolagen ialah bahan semulajadi yang mengeluarkan cecair dalam tubuh kita untuk membekalkan struktur kepada organ yang berbeza. Kolagen memainkan peranan untuk  menjadikan kulit kita kelihatan sihat, muda, lembut dan sekata. Berpunca dari faktor-  faktor seperti peringkatan usia proses pengeluaran kolagen berkurangan dalam tubuh    kita. Dengan kolagen hasilnya garis-garis halus dan kedut-kedut akan berkurangan dan penampilan wajah yang sihat. Penggunaan secara konsisten mengikut dos yang dicadangkan akan mengekalkan kesihatan dan wajah yang muda dan kulit yang sihat. Sekaligus menghalang proses pengeluaran kedut-kedut dan garis-garis halus yang baru.

CARA PENYEDIAAN NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN :
Masukkan satu paket Nurbeautyline soy collagen ke dalam air suam, kacau dan minum terus untuk mendapat khasiat maksimum soy collagen yang mengandungi vitamin dan protein.

Saranan: 2 kali sehari: Sebelum sarapan dan sebelum tidur.

( Harga Promo 3 kotak RM60 )-30 sachets

Promosi Atas Promosi Kini Dengan Kami RM49

1 kotak = 10 paket

*Packaging baru promosi ada 3 Kotak dalam 1 Set


Write a review

Please login or register to review

Tags: Soy Collagen Merah Promo