SDM Masker Intim

  • Brand: Seri Dewi Malam
  • Product Code: DALAMAN WANITA
  • Reward Points: 2500
  • Availability: Out Of Stock
  • RM30.00
  • RM25.00
  • Ex Tax: RM25.00
  • Price in reward points: 25





SDM MASKER INTIM

Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.


Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..


BERFUNGSI UNTUK 

:- merawat masalah kegatalan di bahagian intim 

:- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber 

:- menggebukan pipi vagina

:- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir 

:- mengembalikan warna asal miss v..pinkish


RAMUAN

:- manjakani

:- cengkih

:- pinang muda

:- sireh


KHASIAT

- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus

- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup

- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang

- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj 


CARA GUNA 

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak.

- Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat) 

- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali SDM MASKER INTIM 




Write a review

Please login or register to review

Tags: SDM Masker Intim