Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/khaltcom/public_html/system/library/session.php on line 7Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/khaltcom/public_html/system/library/session.php on line 8Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/khaltcom/public_html/system/library/session.php on line 9Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/khaltcom/public_html/system/library/session.php on line 10Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/khaltcom/public_html/index.php:115) in /home/khaltcom/public_html/system/library/session.php on line 21Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/khaltcom/public_html/index.php:115) in /home/khaltcom/public_html/system/library/session.php on line 21Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khaltcom/public_html/index.php:115) in /home/khaltcom/public_html/index.php on line 202Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khaltcom/public_html/index.php:115) in /home/khaltcom/public_html/system/library/currency.php on line 45 Air Alkali Bio Cypress Herbs Extra, Bio Sunah

Air Alkali Bio Cypress Herbs Extra

  • Brand: Bio Sunah Herbs
  • Product Code: Air Alkali Bio Cypress Herbs Extra
  • Reward Points: 10800
  • Availability: In Stock
  • RM108.00
  • Ex Tax: RM108.00
  • Price in reward points: 108


This product has a minimum quantity of 5


Air Alkali Bio Cypress Bukan Sekadar Air Alkali Tetapi Juga Sebagai Minuman Tenaga Dan Pemakanan Kesihatan Berasaskan Sunnah Melalui Eksploitasi Energi BioSel Paling Halus Pada Tahap Sub Atomic Particles 

Merintis Mukjizat Dan Sunnah Dalam Minuman Harian Sebagai Penawar Kanser, Penawar Kencing Manis, Penawar Buasir dan Penyakit Kronik Yang Lain Dengan Minuman Air Bio Sunnah Cypress 

BIO CYPRESS  Minuman unik dan bertenaga no.1 di dunia ini ternyata memiliki ramuan terbaik dan tiada tandingan (kecuali air zam-zam).

Kandungan bahan dalam air BIOCYPRESS  jelas mengatasi semua produk air bertenaga dan air kesihatan di pasaran.

Gabungan 5 bahan asas dalam BIOCYPRESS telah mencernakan semula makna air minuman dalam kehidupan seharian kita. Sesungguhnya BIOCYPRESS telah merevolusikan semula fungsi air minuman untuk kecergasan dan penyembuhan.

Gabungan 5 bahan iaitu

[ 1 ] Garam Kristal Hunza (84-96 mineral)

[ 2 ] Ekstrak Amber Pokok Cypress

[ 3 ] Ekstrak Daun Cypress

[ 4 ] Air Zam – Zam 

[ 5 ] Air Hidrogen dan beralkali tinggi telah memberikan satu tanda aras baru kepada jenis air minuman yang patut kita minum

Kombinasi 5 bahan unik dan sukar diperolehi ini ternyata telah membentuk fusion kepada aktiviti sel di dalam tubuh. Fungsi kilang tenaga iaitu mitokondria dipertingkatkan sehingga beribu kali ganda dan natural killer (NK) dalam tubuh juga dipertingkatkan sehingga memperkuatkan TENAGA dan TERAPI kepada seseorang.

Garam mempunyai kemujaraban yang unik dan suci sebagai pembersih yang meleraikan radiasi serta reaksi protein. Kerja-kerja enzim yang unik ini dapat merangsang kepada kejadian sintesis protein yang lebih berkesan. Kombinasi garam kristal dan amber pine cypress akan meningkatkan tenaga molekul serta sel kerana di situ terdapat unsur yang mengupayakan makromelikul protein yang kompleks iaitu Deoxyribonucleic Acid (DNA). DNA yang terletak di dalan nukleus sel ini mengandungi kod-kod genetik yang membawa maklumat daripada semua organ serta tingkah laku diri.

Melalui 5 bahan alami yang sebahagian besarnya diamalkan oleh Baginda Rasulullah saw dan peninggalan sejarah Nabi Nuh as : melalui satu kajian yang panjang dan autentik oleh Prof Dr Muhammad Shakran Shuhatah : digunakan oleh satu kaum yang sangat menjaga tatacara pemakanan dan minuman iaitu kaum Yahudi sejak abad ke-17 lagi : dimanfaatkan juga oleh satu kaum yang mempunyai purata umur paling tua di dunia iaitu suku Hunza di Pergunungan Pakistan, China dan Afganistan: digabungkan dengan skema pemakanan menurut fisiologi tubuh Asia : maka menghasilkan BIOCYPRESS dengan misi menerapkan pemakanan sunnah dalam kehidupan. 

Air BioCypress merupakan air minuman bertenaga dan juga air yang digunakan bagi usaha untuk membantu memulihkan penyakit-penyakit kronik serta penyakit-penyakit yang sering dialami pada masa kini. Ianya juga adalah minuman terapi dan bertenaga yang digunakan bagi usaha untuk membersih dan memulihkan seluruh sistem yang terdapat di dalam badan manusia.

Air BioCypress yang beralkali mempunyai molekul air yang sangat halus. Ia merupakan agen pembawa yang cekap dan boleh meresap ke seluruh sel badan dengan pantas walau ke sel-sel yang kecil sekali pun. Apabila proses pembersihan ini berlaku, segala kekotoran yang terdapat di dalam organ dan sel-sel badan akan dikeluarkan melalui sistem pencernaan sekaligus memulihkan fungsi badan kepada normal.

Banyak penyakit yang dihidapi oleh manusia masa kini adalah berpunca daripada organ yang tidak berfungsi dengan baik. Dengan terapi dan pembersihan yang dilakukan oleh air BioCypress, fungsi sistem organ dapat dikembalikan sepeti sediakala dan seluruh sistem badan dapat bekerja dalam keadaan yang optimum dan memuaskan.

KHASIAT AIR BERTENAGA BIO CYPRESS YANG MENAKJUBKAN

[ 1 ] BIO CYPRESS mengaktifkan molekul air ,memecahkan klusternya dan menjadikan molekul air sangat kecil ( 2000 kali ganda lebih kecil dari sel darah merah ) dan ini memudahkan mineralnya terurai serta memudahkan penyerapan mineral tersebut untuk mengaktifkan metabolisme tubuh.

[ 2 ] BIO CYPRESS meneutralkan segala macam asid dan kimia berbahaya yang terdapat di dalam air minuman.

[ 3 ] BIO CYPRESS dengan gabungan mukjizat sunah, mempertingkatkan energi elektron dan melakukan pengaturcaraan kembali sel elektron ke atas air minuman memberikan kesan maksimum kepada elekrolit tubuh.

[ 4 ] BIO CYPRESS menjadi agen detoksifikasi yang paling sempurna untuk bekerja menyingkirkan segala kesan negatif dari makanan dan persekitaran tercemar .

[ 5 ] BIO CYPRESS menjadikan darah anda sebagai ‘sistem pengangkutan oksigen ‘ paling efesien. Darah yang cukup dan beroksigen tinggi adalah darah yang sihat sekaligus menjadi penebat kepada segala bentuk penyakit berbahaya seperti penyakit kardiovaskular (jantung) dan kanser. Darah yang beroksigen tinggi juga akan mempercepatkan proses pemulihan dan penyembuhan penyakit kronik.

[ 6 ] BIO CYPRESS menjadi catalyst untuk mewujudkan keseimbangan (equilibrium) antara kalsium dan iodin di bahagian tiroid untuk mereka yang sangat kurus atau yang mengalami obesiti.

[ 7 ] BIO CYPRESS akan mencerna kulit yang sihat , gebu dan awet muda kerana peneutralan air minum sehingga mewujudkan keadaan alkali yang tinggi menjadi agen rejuvenasi ( menghidupkan kembali sel ) yang sangat berkesan.

[ 8 ] BIO CYPRESS mengaktifkan mitokondria dan menjadikan tubuh memiliki potensi hidroelektrik yang tinggi. Keadaan ini akan membolehkan degupan jantung diatur semula dan menurunkan tekanan darah hingga menjadi normal. Sementara penggunaan tenaga oleh tubuh badan akan disusun berdasarkan keperluan tenaga seseorang.

[ 9 ] BIO CYPRESS sangat berkesan untuk pembinaan struktur tulang.Garam di dalam tulang adalah sebanyak 27% daripada keseluruhan garam tubuh.Tulang juga terdiri daripada 22% air. Osteoporosis dan athirits banyak berpunca dari masalah kekurangan garam berkualiti.

[ 10 ] BIO CYPRESS merawat masalah katarak dan sinus secara cepat. (rujukan : sirah Nabi Nuh a.s berkaitan Yahudi buta yang kembali melihat). Pine Cypress memiliki phycenogenol dan monoterpenes yang sangat baik untuk aktiviti di kornea mata dan telinga (merawat sinusitis).

[ 11 ] BIO CYPRESS ‘bekerja’ dan berkombinasi dengan air garam Hunza dalam mengimbangi semula darah yang telah teroksida dengan mengubah, memecah , menguraikan unsur pemakanan menjadi zat nutrien dalam partikel yang sangat halus bagi memaksimakan potensi getaran.

 

Harga Runcit : RM 4.50/Botol

Khasiat
Khasiat pH 9.5, 89 Mineral

Write a review

Please login or register to review

Tags: Air Alkali Bio Cypress Herbs Extra, Bio Sunah